TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS PROFESSZIONÁLISAN!
Ha valóban hatásos technológiát keres a tartós szőrtelenítésre, akkor az Apollo IPL+RF a lehető legjobb megoldás.  Egyedülálló, bipoláris rádiófrekvenciával kombinált fényimpulzussal történő kezelésmód a tartós szőreltávolításért és a kellemetlen bőrproblémák megszűntetéséért. A szelektív termolízis energiát alkalmazva, több mint 7 fajta bőrproblémára nyújtunk megoldást. Az IPL fényenergia eltávolítja a nemkívánatos szőrzetet, csökkenti a pigmentfoltokat és a rozaceákat, emellett kollagénképzésre, bőrfiatalításra, ránctalanításra, pattanások, felszínes vénák eltávolítására, szőr-pórusok regenerációjára is alkalmas, sőt pigmentált elváltozások kezelése és a hajszálerek csökkentése is elérhető általa.

 

Ha problémát jelent Önnek az efféle bőrelváltozás vagy bizonyos területeken zavarja, a szőrzet jelenléte kérjük forduljon bizalommal szakemberünkhöz!
Az Apollo IPL+RF fotorejuvenációs készülék az IPL és a rádiofrekvencia technika hatékony ötvözete. Az intenzív pulzáló fény (IPL) egy olyan fajta intenzív, szélessávú, összefüggő fényforrás, amelynek a hullámhossza 420 nm-től 1200 nm-ig terjed. Az IPL és RF  energiák egyidejűleg behatolnak a szövetek mélyébe. Az emberi bőrszövet különböző rétegei nem egyformán nyelik el, illetve reagálnak a fényforrásra. Ezen komplexitásnak köszönhetően a kezelés sokkal hatásosabb és tartósabb, így a vendégeinknél sokkal hamarabb érjük el a kívánt hatást (és ezen eredmények hosszabb távon is tartósnak bizonyultak), mint a hagyományos terápiákkal. Az IPL készülékkel végzett kezelés esetén már az első alkalom után, igen látványos eredményt tapasztalhatunk. A kezelésekhez alkalmazott technológia kimagasló paraméterekkel rendelkezik: 50 J/cm2 teljesítmény, választható 8 zafírkristály szűrő, amely még specifikáltabbá teszi a kezeléseket,progresszív vízhűtés, a kezelőfej -4 fokig hűthető,30 Joule bipoláris rádiófrekvencia,rugalmasan állítható lenttartási idő (fény hatásideje). Sokoldalúságát annak köszönhetjük, hogy az egyik legszélesebb spektrumban mozgó IPL készülék. (420-tól 1200nm-ig) Extra opció: így külön – külön nyomon követhetőek a használati értékekLegmodernebb PSI Xenon flash lamp, mely 60.000 lövésig stabil energiát biztosít. Az RF és az IPL együttes hatása a gyengébb szőrzetet is könnyűszerrel, hatékonyan kezeli. Köszönhetően a gép - 4 fokos hűtésének, a szőrtelenítéshez ultrahang zselé használata nem szükséges (ez egy úgynevezett szárazon futó eljárás).Szinte az összes bőrtípust képes kezelni, Segítségével több, mint 7 fajta bőrproblémára nyújtunk hosszútávra is megoldást. Ha szeretné megtapasztalni a kiváló fototermo technológia páratlanul hatékony vívmányait kérjük, tiszteljen meg minket és látogasson el szalonunkba, ahol „saját bőrén” megtapasztalhatja kimagasló hatását!

 

Partnerünk: