Presszoterápia egy testkezelésben egyszerre négy különböző program alkalmazásával hat a szervezet-re. Ezek a zsírbontás, a hullám nyirokmasszázs, az infraszauna és az anyagcsere fokozás. Ezek biztosítják az alakformálást és a nyirokrendszerre hatva a méregtelenítési folyamatok beindulását. A kezelési funkciók harmóniában állnak az emberi test szükségleteivel és kedvezően hatnak az egészségre, anyagcserére, miközben Önnek nincs más dolga mint kellemesen relaxálni. A testkezelés lényege a nyomás-terápia, infraszauna, hullámmasszázs, nyirokrendszer stimuláció irányított folyamata. Ilyenkor a test egy teljesen komplex kezelésben részesül. Jótékony hatással van a helyes keringésre mivel masszázs funkciója a szívtől legtávolabbi ponttól indulva hullámszerűen átjárja a testet. Nyomásterápiás funkciója egyenletes nyomást gyakorol a különböző testtájakra, miközben a

testet belülről melegíti át akár az infraszauna. A fekvő testhelyzet biztosítja keringés javító helyes testtartást a kezelés közben. Megfelelő folyadékbevitellel a nyirokrendszerre hatva páratlan a méregtelenítő hatása.

Méregtelenítő presszoterápia elektrostimulációval és infrával

A presszoterápiás kezelés több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is.

A hullámmasszázs, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszűntetésében.

 

A kezelés lehetőségei:

  • alakformálás
  • zsírégetés
  • nyirokmasszázs

melyek kombinált alkalmazása biztosítja a tökéletes fogyasztást és közben még a bőrt is megújítja. A kezelési funkciók egymással szinergiában állnak és kedvezően hatnak az egészségre és az anyagcserére. 

Számos fogyasztó kezeléstől idegenkednek vendégeink, ezzel szemben a nyomásterápia iránt folyamatos intenzív érdeklődés mutatkozik, mivel relaxál és különleges kényeztető masszázs érzését kelti.

A presszoterápia egészségügyi szempontból is rendkívül ajánlott kezelés. Jótékony hatással van a keringés optimalizálására, mivel masszázs funkciója a szívtől legtávolabbi ponttól indulva hullámszerűen átjárja a testet. 

A fekvő testhelyzet biztosítja a keringés- és légzésjavító helyes testtartást a kezelés közben. 

Megfelelő folyadékbevitellel a nyirokrendszerre hatva páratlan a méregtelenítő hatása!

A testkezelés lényege a nyomásterápia, infraszauna, hullámmasszázs, nyirokrendszer stimuláció irányított folyamata, melyeket kiegészíthetünk elektrostimulációval - így a test egy komplex kezelésben részesül. Már az első kezelés után érezhetően könnyebbek, felszabadultabbak a lábak. A kezelések hatására a comb, a derék és a karok kerülete csökken, a bőr szebb lesz, a narancsbőr eltűnik, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz. 

A presszoterápiás kezelés közben csak kényelmesen kell feküdni fél órán keresztül, és élvezni a testeden kellemesen végighullámzó masszázst. 

A test kevesek által ismert rejtett képességei minden mást elvégeznek!

 

Partnerünk: